Warning: Creating default object from empty value in /home/famaik89/public_html/new/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4981

Warning: Creating default object from empty value in /home/famaik89/public_html/new/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4983
Nakup novih tovornjakov

Novice

Nakup novih tovornjakov

V več kot 20. letih smo vzpostavili učinkovito mrežo izbranih transportnih partnerjev.
Z velikim voznim parkom lastnih tovornih vozil kot tudi naših transportnih partnerjev pokrivamo prevoze tovorov po celi Evropi – na voljo v vsakem trenutku in povsod.
Podjetje F.A. MAIK d.o.o. ima od leta 2012 certifikat Sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2004, soodgovornega za okolje, pri opravljanju dejavnosti. Že leta 2007 je podjetje začelo obnavljati transportna vozila ter kupilo 7 tovornjakov z euro 5, z zavedanjem in odgovornostjo za zmanjšanje emisij škodljivih snovi. V naslednjih letih je kupilo še 3 takšne tovornjake.  V teh letih je podjetje še naprej krepilo dejavnosti za zaščito okolja in razvilo vsestranski sistem upravljanja okolja.
Danes so naše obsežne aktivnosti s področja okolja ocenjene kot »zgledne v transportnem sektorju«, in sicer v okviru zunanje okoljske presoje. Tako smo obnovili drugo tretjino voznega parka in nabavili 10 novih tovornjakov s kategorijo euro 5.
Tako bodo naše dejavnosti za okolje še aktivnejše glede na :
- okolju prijazno dobavo vseh proizvodov in izvajanje storitev
- izobraževanje za zaščito okolja in spodbujanje sodelavk in sodelavcev k vključevanju v dejavnosti za zaščito okolja

Comments are closed.