Warning: Creating default object from empty value in /home/famaik89/public_html/new/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4981

Warning: Creating default object from empty value in /home/famaik89/public_html/new/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4983
LOGIST LETA 2015

Novice

LOGIST LETA 2015

Slovensko logistično združenje (SLZ) oz. njegovi predhodniki že desetletje podeljujejo priznanje Logist leta. Letos je bilo to priznanje podeljeno podjetju F.A. MAIK global logistics servis providers D.O.O. in lastniku podjetja g. Marjanu Bezjaku, kot eno izmed najbolj napredno podjetje na področju logistike.
F.A. MAIK D.O.O. s 126 zaposlenimi, več kot 400 podprevozniki, ADR skladišče, pretakališče, smo svojo logistično dejavnost razširili tudi na Hrvaško, kjer imamo 7.250 m2 ADR skladišča z železniškim dovozom.. V letu 2017 imamo namen dograditi nov logistični center v Obrtni coni Tezno s povezavo z že obstoječim skladiščem in s tem povečati kapaciteto skladiščnih mest. Vsekakor pa podjetje deluje v skladu z zakonodajo in najvišjimi standardi kot so ISO9001 in 14001, SQAS in kot obrat z visoko stopnjo tveganja smo pridobili tudi SEVESO.
Iz prijave projekta, ki mora zadostiti šestim kriterijem odličnosti logistike (organizacijski, tehnološki, informacijski, ekonomski, razvojni in okoljski) je razvidno, da ima podjetje F.A. MAIK D.O.O. organizirano in vodeno logistiko na visoki ravni in jo stalno izpopolnjuje.

Comments are closed.