Warning: Creating default object from empty value in /home/famaik89/public_html/new/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4981

Warning: Creating default object from empty value in /home/famaik89/public_html/new/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4983
Transport - F.A. Maik … ker znamo, hočemo in zmoremo.

Transport

Transport

Omogočamo prevoz blaga od posameznega kosa, do celotnega tovornjaka tako po Sloveniji, kot tudi na območju celote geografske Evrope.

Naša skupina strokovnjakov Vam omogoča, da je vsaka transportna storitev prevoza blaga opravljena z veliko kakovostjo, blago pa je na v namembnem kraju v dogovorjenem roku.

Prevoz Vam bomo opravili z enim izmed 400 vozil, ki jih imamo skupaj s pogodbenimi prevozniki v našem voznem parku. Vsa vozila so opremljena z opremo za prevoz nevarnih snovi, 90 odstotkov vseh vozil je prilagojenih prevozu temperaturno občutljivega blaga. Vozniki imajo opravljen izpit za prevoz nevarnih snovi in izpit za ročni viličar.

  • Izvajanje in organiziranje paketne distribucije blaga

    iz naše lokacije na področje celotne Slovenije z dostavo v roku 24 ur.

  • Izvajanje in organiziranje kopenskih prevozov

    temperaturno občutljivega blaga do skupne mase 24.000 kg na področju Slovenije in državah geografske Evrope z odzivnostjo do 72 ur.

  • Izvajanje in organiziranje ladijskih prevozov