Warning: Creating default object from empty value in /home/famaik89/public_html/new/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4981

Warning: Creating default object from empty value in /home/famaik89/public_html/new/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4983
Zaposlitve - F.A. Maik … ker znamo, hočemo in zmoremo.

Zaposlitveoglas

Trenutna AKTUALNA DELOVNA MESTA si lahko ogledate :

TUKAJ!

STE PRIPRAVLJENI NA NOV KARIERNI IZZIV?

Družba F.A. MAIK d.o.o. izvaja celovite logistične storitve. Smo hitro rastoče podjetje z jasno opredeljeno strategijo rasti in razvoja.
Pridružite se naši ambiciozni in strokovno podkovani ekipi ter skupaj z nami skrbite za visoko kakovostne storitve na vse kompleksnejšem področju logistike.

KOGA IŠČEMO?

Ključni profili, ki jih iščemo, so disponenti/transportni referenti in skladiščni sodelavci (odpremniki, prevzemniki, viličaristi, blagovni manipulanti).
Želimo si sodelavce, ki svoje delo opravljajo predano in s strastjo, ki samostojno prevzemajo delovne naloge, so pripravljeni prevzeti odgovornost, kreativno rešujejo problemske situacije, stremijo k odlično izpeljanemu delu, so se pripravljeni nenehno dodatno razvijati, in imajo pozitiven vpliv na timsko delo.

ZAKAJ SE NAM BI PRIDRUŽILI?

Vzpostavljamo in ohranjamo delovno okolje, ki stremi k zadovoljstvu zaposlenih, zato sodelavcem nudimo zanimivo in raznoliko delo, v stabilnem mednarodnem podjetju z več kot 27 letno tradicijo, možnosti za izobraževanja in razvoj z vključenostjo vseh naših zaposlenih v F.A. MAIK akademijo (interna tematska izobraževanja in delavnice za zaposlene), stimulativno nagrajevanje in napredovanje, druženje na dnevu F.A. MAIK (športno-družabni dan vseh zaposlenih), kakovostne medosebne odnose, posebno pozornost namenjamo tudi zdravju in varstvu zaposlenih (sodelujemo v projektu POLET, za aktivno in zdravo staranje zaposlenih).

ŽELITE ODDATI SVOJO VLOGO?

Prošnjo za delo nam skupaj z življenjepisom posredujte na zaposlitev@fa-maik.com ali pošljite na naslov F.A. MAIK d.o.o., PE Perhavčeva 10, 2000 Maribor, Slovenija.
V spremnem pismu navedite katero delovno mesto si želite zasesti in zakaj ter kaj lahko doprinesete v naši skupini F.A. MAIK.
Za več informacij pokličite kadrovsko službo, kjer bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.
Kontakt: 02 46 000 86, Suada Brunšek.